Конструктивно-технологічні системи для житлового будівництва - Гнідець, Б. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Наведені результати опрацювання і досліджень нових систем для будівництва житлових будинків із застосуванням нових збірних конструкцій рам перекрить і дахів, їх виготовлення та монтажу.