Класичні форми архітектури у завершеннях споруд Львова - Білінська, О. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано завершення споруд Львова XVІ–XVІІ ст. у вигляді антаблементів, аттиків. Crownin in Lviv buildings of the 16th–17thc. as a entablature, gable have been analyzed.
Keywords: завершення споруд; антаблемент; аттик; архітрав; фриз; карниз; building endings; entablature; attic style; architrave; frieze; cornice