Удосконалення механізмів розвитку вітчизняного машинобудування - Козик, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто тенденції та проблеми машинобудування, визначені стратегічні цілі та пріоритети його розвитку.

The tendencies and problems of machine-building are examined, the strategic goals and priorities of its development are determined.
Keywords: 338.45; 621