Властивості та характеристики малорозмірних об'єктів в текстових зображеннях систем розпізнавання та обробки зорових образів - Камінський, Р. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто особливості та властивості малорозмірних об'єктів, запропоновані означення - критерії, за якими об’єкт може бути віднесений до класу малорозмірних, показано значення і роль кутових ознак для опису таких об'єктів у тестових зображеннях.

It is considered features and properties small-size objects, definitions - criteria of reference of object to a class small-size are offered, value and a role of angular features for the description of such objects in test images is shown.
Keywords: 621.397; 331.015