Вплив лужних сполук на структуроутворення цементних композицій - Саницький, М. А.; Соболь, Х. С.; Марущак, У. Д.; Шевчук, Г. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Вивчено вплив луговмісних сполук на раннє структуроутворення портландцементів. Встановлено, що додатки-модифікатори на основі тіосульфату та роданіду натрію, змінюючи склад рідкої фази, сприяють однорідному розподілу гідратів та збільшенню щільності цементного каменю. The influence of alkali containing compounds on portlandcement early structure formation was study. It has been established, that admixture-modificatore on the base of sodium tiosulphate and rodanide changes composition of liquid phase, promotes homogenous hydrate distribution and increasing of cement stone density.
Keywords: 666.972.16