Військово-адміністративна діяльність Є. Коновальця в Києві у другій половині грудня 1918 р. – січні 1919 р. - Хома, Іван (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Military-administrative activities E. Konovaltsa in the Kyiv – December 1918 – January 1919.
Keywords: Sichovi Striltsi; Soviet-Ukrainian war; Ukrainian statehood