Скульптура жінки, яка спирається на обеліск. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
На світлині — високий постамент, увінчаний обеліском. Скульптура жінки схилилась на обеліск, зліва — встановлена урна, покрита гірляндою з квітів.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптури, скульптура жінки, обеліск, урна, гірлянда з квітів, надгробок, могила.