Дизайн інтер'єру магазину косметики з двома кабінетами косметології "NoaEra" м. Львові, вул. Тісна, 2 - Шеремет, Поліна Олександрівна; Sheremet, Polina Oleksandrivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дипломна робота на тему "Дизайн інтер'єру магазину косметики з двома кабінетами косметології "NoAEra" у м. Львові, вул. Тісна 2" присвячена створенню цілісного, естетичного та функціонального простору, що відповідає сучасним тенденціям б?юті-індустрії. Основною метою проєкту є розробка інтер’єру, який забезпечує комфортне поєднання торговельної зони, косметологічних кабінетів і простору для проведення майстер-класів, сприяючи формуванню впізнаваного бренду та впровадженню принципів сталого розвитку. Об'єктом проєктування є приміщення на другому поверсі комерційної будівлі у Львові, площею 280 м2. Предметом дослідження виступає архітектурно-планувальна та естетично-функціональна організація внутрішнього простору магазину. У роботі застосовані сучасні дизайнерські методики, ергономічні рішення та інклюзивний підхід, що забезпечують комфорт і доступність простору для різних категорій відвідувачів. Результатом дипломної роботи є розробка просторової концепції у стилі soft minimalism, яка створює комфортну атмосферу та підсилює сенсорний досвід клієнтів за допомогою освітлення, матеріалів та меблевого дизайну.

The diploma thesis titled "Interior Design of the NoAEra Cosmetics Store with Two Cosmetology Rooms at 2 Tisna Street, Lviv" is dedicated to the creation of a cohesive, aesthetic, and functional space that aligns with current trends in the beauty industry. The main objective of the project is to develop an interior that harmoniously integrates a retail area, cosmetology rooms, and a space for hosting workshops, thereby contributing to the formation of a recognizable brand and the implementation of sustainable development principles. The object of the project is a 280 m2 space located on the second floor of a commercial building in Lviv. The subject of the study is the architectural, spatial, and aesthetic-functional organization of the store's interior. The thesis applies contemporary design methodologies, ergonomic solutions, and an inclusive approach to ensure comfort and accessibility for a diverse range of visitors. The result of the diploma project is the development of a spatial concept in the soft minimalism style, which creates a comfortable atmosphere and enhances the sensory experience of clients through thoughtful lighting, materials, and furniture design.
Interior design of a cosmetics store with two cosmetology rooms "NoaEra" in Lviv, 2 Tisna St.
Keywords: 6.022.03.03; дизайн інтер'єру; магазин косметики; салон косметики; косметологічні кабінети; мінімалізм; interior design; cosmetics store; cosmetology offices; minimalism