Критика Іваном Франком політико-правової системи Австро-Угорської імперії - Паньонко, Ігор; Ряшко, Олена; Panonko, Ihor; Ryashko, Olena; Паньонко, Игорь; Ряшко, Елена (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Проаналізовано боротьбу великого сина українського народу І. Я. Франка з поліцейською політико-правовою системою Австро-Угорської імперії, що сприяла захисту прав і свобод українського народу.

The article analyses the great son of the Ukrainian people, Ivan Franko in his struggle against the existing police political and legal system of the Austro-Hungarian Empire, directed at the protection of the rights and freedoms of Ukrainian people.

Проанализована борьба великого сына украинского народа И. Я. Франко с полицейской политико-правовой системой Австро-Венгерской империи. Эта борьба способствовала защите прав и свобод украинского народа.
Criticism of ivan franko in political-legal system of the Austro-Hungarian empire
Критика Иваном Франко политико-правовой системы Австро-Венгерской империи
Keywords: держава; імперія; влада; несправедливість; тюрма; вибори; поліція; people; state; empire; power; injustice; prison; election; police keywords_ru=народ; государство; империя; власть; несправедливость; тюрма; выборы; полиция; народ; государство; империя; власть; несправедливость; тюрма; выборы; полиция; [321; 34](436; 439) “18”; 32 (477) “18/19” (092)