Підсистема моделювання технологічних операцій виготовлення ІС із використанням методу Монте-Карло - Теслюк, В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Описано архітектуру підсистеми моделювання технологічних операцій виготовлення ІС, яка використовує метод Монте-Карло та основні математичні моделі. Досліджено генератор рівномірного закону розподілу випадкової величини і наведено приклади застосування даної підсистеми. In article described architecture of midelling subsystem of technological ІС making operations, which makes use of Monte-Карло method and basic mathematical models. Seen out research of generator of even distribution law accidental and directed application examples of given subsystem.