Розроблення програмного продукту для захисту інформації на основі плівок з прихованим латентним зображенням - Назаркевич, М. А.; Троян, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розроблено новий метод захисту даних, в основу якого покладено безпеку друку. В загальному випадку цей метод може бути застосований для безпеки фінансових документів, таких як банкноти та цінні папери. Метод захисту створює приховані повідомлення чи зображення, котрі стають видимими на підроблених документах. Розглянуто шлях підвищення ефективності виявлення цифрових зображень та локалізації несанкціонованого впливу “copy paste”. The authors developed a new data protection method, which is based on security printing. This method can be employed for protecting financial documents such as banknotes and securities in general. The protection method creates hidden messages or images, which become visible on counterfeited documents. The way of increasing the efficiency of digital image detection and localization of unauthorized interference “copy paste”.
Programme product development for information protection on the ground of films with hidden latent images
Keywords: безпека друку; латентні зображення; документи; security printing; latent images; documents