Корпоративна культура українських підприємства як альтернативний варіант зростання їх конкурентоспроможності - Гром’як, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто історію виникнення та трактування поняття «корпоративна культура» (КК). Висвітлено суперечності у розуміння цього терміну менеджерами іноземних та вітчизняних підприємств та виокремлено основні складові КК. Наведено базові етапи та механізм формування КК за допомогою концепції чотирьох середовищ. Виявлено можливість зростання конкурентоспроможності вітчизняних підприємств завдяки вмілому використанні КК.
Keywords: корпоративна культура; конкурентоспроможність; колектив; працівник; норма поведінки