Моделювання процесу опрацювання зондованих широкосмугових сигналів вейвлет-перетворенням - Тишик, І. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
З метою підвищення точності оцінки параметрів руху об’єктів здійснено опрацювання широкосмугових зондуючого і відбитого сигналів на основі їх вейвлет- перетворення. Результати моделювання підтверджують ефективність використання вейвлет-перетворення для опрацювання таких сигналів. With purpose the rise of estimation accuracy of objects motion parameters the wideband sounding and echo signal processing is carried out on the basis of their wavelet transform. Design results confirm efficiency of the use wavelet transform for the such signal processing.