Повітропроникність обличкування вентильованої фасадної системи «СКАНРОК» - Васильченко, Галина; Тимофєєв, Павло (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
A laboratory-scale plant. Held values spytaniya. Ustanovleny airventilated cladding facade systems «Skanrok».
Keywords: air permeability; differential pressure; facing; ventilated front systems