Дослідження повітропроникності фільтрувальних матеріалів - Щербатюк, Б. І.; Жуковський, С. С.; Баковський, Ю. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Наведено результати експериментальних досліджень повітропроникності, які можуть бути використані в конструктивних розрахунках ламінарних повітророзподілювачів. This article covers the results of experiments of air penetration, which can be used in constructural calculations of laminar supply air distributors.