Відбудова втраченої забудови ринкових площ історичних міст: методологічний та практичний аспекти - Каплінська, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто проблемні питання відбудови втрачених об’єктів ринкових площ історичних міст з міркувань науково-методичної та практичної обґрунтованості.
Reconstruction of the market squares lost building stock in historic towns: methodological and practical aspects
Keywords: відбудова; ринкова площа; пам’ятка архітектури; пам’ятка містобудування; втрачена забудова