Чинники інтеграції українських компаній в керовані ланцюжки поставок - Маєвський, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено чинники, що спонукають українські компанії до організації взаємовідносин у ланцюжку поставок промислової компанії. In the article investigational factors which induce the Ukrainian companies to organization of mutual relations in the chainlet of supplying with an industrial company.