До історії формування Українських Січових Стрільців на Наддніпрянщині у 1917 році - Хома, І. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розкривається процес становлення військової формації Українських Січових Стрільців галицького зразка на Наддніпрянщині в процесі відродження української держави 1917 р. The article describes whith the process of Ukrainian military formation Sitchovi Striltsi esteblishment of Halychiyan pattern in Dnipro region, during revival of Ukrainian state in 1917.