Аналіз геометричної конфігурації космічних сегментів GPS і ГЛОНАСС - Заблорька, О. Ф.; Третяк, К. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Сделан анализ эффективности проектной и реальной геометрической конфигурации космических сегментов GPS, ГЛОНАСС и GPS+ГЛОНАСС. The efficiency analysis of the project and real geometric configuration of GPS, GLONASS and GPS+GLONASS space segments is made.