Перспективи розвитку системотехніки на багатовимірних ідеальних комбінаторних конфігураціях - Різник, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Окреслено перспективи розвитку прикладної теорії багатовимірних комбінаторних конфігурацій – багатовимірних ідеальних кільцевих в’язанок (ІКВ). Запропоновано наукові основи теорії оптимальної багатовимірної системотехніки. Розкриваються нові можливості застосування багатовимірних ІКВ в інформаційних технологіях, які ґрунутються на математичному апараті сучасної комбінаторної теорії. Perspectives for development of multidimensional combinatorial configurations applied theory – multidimensional Ideal Ring Bundles (IRBs) are considered. The scientific basis for development of the technologically optimum systems engineering theory is suggested, and new possibilities for apply of the multidimensional IRBs into information technologies based on the mathematical apparatus of contemporary combinatorial theory are discovered.
Keywords: системотехніка; багатовимірні комбінаторні конфігурації; ідеальна кільцева в’язанка (ІКВ); новітні інформаційні технології; systems engineering; multidimensional combinatorial configurations; Ideal Ring Bundle (IRB); innovative information technologies