Концепція управління інтегрованими ланцюгами поставок: теорія і практика - Мамчин, P. O.; Кузяк, В. В.; Куницька, І. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто деякі теоретичні положення концепції управління ланцюгами поставок і проаналізовано можливості практичної адаптації інтегрованого ланцюга поставок у діяльність вітчизняних підприємств. Some theoretical rules of the concept of management of circuits of deliveries are considered and the opportunities of practical adaptation of the integrated circuit of deliveries in activity of the domestic enterprises are analyzed in the article.