Модифіковані бетони, що тверднуть на морозі - Русин, Богдан; Шевчук, Богдан (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Possibility of using ”antifreeze” admixtures as the way for improving reological and phisico-mechanical properties and protection of concrete in wintertime conditions.
Keywords: високофункціональні бетони; комплексні модифікатори; міцність; рухливість