Консолідований інформаційний ресурс в факторинговій діяльності - Вовк, Н.; Комова, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано створення консолідованого інформаційного ресурсу в факторинговій діяльності. Зображено модель консолідованого ресурсу, на основі якої його буде реалізовано і спроектовано базу даних. This paper is devoted to the solving task of creation the consolidated information resource in factoring activities. Show the consolidated resource on which it will be implemented and designed database.
Keywords: консолідований інформаційний ресурс; факторинг; інформаційні технології; дебітор; факторингова діяльність; consolidated information resource; factoring; information technology; debtor; factoring activities