Аналіз умов руйнування чавунних деталей при циклічних навантаженнях - Желавський, В. Ф.; Мещерякова, Т. М.; Беспалов, С. А.; Кузін, М. О. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2020)
Вивчені причини руйнування веденого шківа лісопильно-стрічкової рами. Показано вплив параметра графітових включень та індексу графіту на механічні властивості, концентрацію напружень і експлуатаційну надійність чавуну.
Keywords: 669.13; 620.19