Створення системи контролігу як спосіб підвищення ефективності управління підприємством - Микитюк, Н. О.; Дзьоба, В. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Висвітлено основні аспекти створення системи контролінгу на підприємстві, зокрема визначення контролінгу, цілі впровадження контролінгу, проблеми організації управління фінансами підприємства, використання системи контролінгу на підприємстві. In the article the basic aspects of creation of the system of controlling are given on an enterprise, in particular determination of controlling, whole introductions of controlling, problems of organization of financial management of enterprise, use of the system of controlling on an enterprise.