Каплиця Яна Фоґта. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Каплиця Яна Фоґта. Поховані: Ян Фоґт (1824-1894) — староста міста Бережани на Тернопільщині. Олександра Тицова (1831-1896) — зв'язкова між ув'язненими польськими повстанцями в 1847 році і громадськістю Львова. Каплиця збудована в неоготичному стилі невідомим архітектором. Портал каплиці спирається на дві залізні колони. На порталі — барельєф хреста. Станом на 1986 рік двері, каплиці відкриті, каплиця зі слідами вандалізму. Колони, що підтримували портал каплиці, відсутні. Поле №71.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, каплиці, каплиця Яна Фоґта, Ян Фоґт, Jan Vogt, староста Бережан, Олександра Тицова, Ołeksandra Tycowa, зв'язкові, поховання.