Архітектурно-ландшафтна організація долинного простору р. Прут на фрагменті Ворохта–Делятин - Лукомська, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В статті здійснена географічна та містобудівельна характеристика території в долині р.Прут на фрагменті від с.м.т. Ворохта до с.м.т. Делятин в Івано-Франківській обл. Проведений аналіз просторових ситуацій та виявлена їх оцінка.
Architectural and landscape arrangement of Prut river valley space on the fragment Vorokhta–Deliatyn