Розчинна модифікація поліаміду-6 полівініл-піролідоном і гідрофільні проникні плівки - Мельник, Ю. Я.; Баран, Н. М.; Суберляк, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Встановлена можливість формування тонких проникних плівок з мурашинокислих розчинів сумішей поліаміду-6 і полівінілпіролідону. Визначені оптимальні склади формувальних розчинів і умови одержання плівок з високими фізико-механічними властивостями. Підтверджена можливість направленого регулювання їх фізико-механічних властивостей, сорбційної здатності та діалізної проникності. It is established the opportunity formation of thin penetration films from formic acid solutions of mixtures polyamide-6 and polyvinylpirrolidone. The optimum structures and conditions for producing of the films with high physical-mechanical properties are determined. The possibility of direction regulation physic-mechanical properties, sorption ability and dialysis penetration of films is confirmed.