Моделювання процесу оперативного планування режимів краплинного зрошення засобами нечіткої логіки - Лєві, Л. І.; Тащіліна, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Basic principles and technology of designing the process of determining the optimum modes of agricultural cultures’ irrigation by facilities of fuzzy logic are considered.
Keywords: нечітка логіка; моделювання; режими краплинного зрошення; нечіткі бази знань