Інструментальні засоби в управлінні ефективністю машинобудівних підприємств - Жигало, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто сучасний інструментарій в управлінні машинобудівними підприємствами національної економіки. Проаналізовано теоретичний базис, аналітичні можливості та методики інструментальних засобів у встановленні рівня ефективності діяльності підприємств машинобудівної галузі. Досліджено адекватність використовуваних інструментальних засобів для забезпечення належного рівня ефективного управління вітчизняними машинобудівними підприємствами в умовах трансформацій національної економіки. Сформовано окремі аспекти розвитку інструментальних засобів для надання адаптивності економічному інструментарію в управлінських системах. The modern tools of machine-building enterprises in the management of the national economy. Theoretical basis, analytical capabilities and methodology tools in establishing the level of efficiency of the machine-building industry. Investigated the adequacy of the tools used to ensure an adequate level of effective management of domestic machine-building enterprises in transformation of the national economy. Formed some aspects of development tools to provide adaptability of economic instruments in management systems.
Tools in engineering enterprise performance management
Keywords: економічний інструментарій; інструментальні засоби; системи; моделі; методика; ефективність; критерії; показники; концепції управління; машинобудівне підприємство; economic instruments; tools; systems; models; methods; effectiveness; criteria; indicators; management concepts; engineering enterprise