Система регулювання температури з одноканальним під-регулятором на основі технології SCADA - Яцук, Ю. В.; Іванюк, О. О.; Влах-Вигриновська, Г. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано основні аспекти проектування системи регулювання температури з ПІД-регулятором із використанням технології SCADA. Запропоновано функціональну схему системи підтримання заданої температури із автоматизованим робочим місцем оператора. Розглянуто особливості розроблення людино-машинного інтерфейсу системи керування засобами SCADA Zenon.This article deals with the analysis of the main aspects of system design temperature control with PID-regulator using SCADA technology. A functional diagram for maintaining the desired temperature with operator workstations has been offered. The features of the development of human-machine interface control system using SCADA Zenon have been considered.
Keywords: система регулювання температури; ПІД-регулятор; технологія SCADA; людино-машинний інтерфейс; SCADA Zenon; temperature control system; PID-regulator; SCADA technology; humanmachine interface; SCADA Zenon