Виявлення топологій “дерево” в системах, зв’язки в яких задані матрицями суміжностей - Дунець, Р. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропонований метод виявлення топологій “дерево” в комп’ютеризованих видавничо-поліграфічних системах, що базується на аналізі вмісту матриць суміжностей, які описують структуру зв’язків між складовими елементами таких систем. This paper deals with the method of determination the “tree’s” topology of the computerized editing and printing systems, which is based on analyses of the adjacency matrix’s contain, which are described the connection’s structure between element’s of this systems.