Термічні властивості емульсійного кополімеру модифікованого йонами лужних металів - Волошинець, В. А.; Кочубей, В. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проведено дослідження термоокислювальної деструкції емульсійних акрилатних комоплімерів БА-МА-МАК нейтралізованих основами лужних металів LiOH, NaOH, KOH. Установлено, що на теплові ефекти та кінетичні параметри термоокислювальної деструкції плівок впливає природа лужного металу. Investigation thermal decomposition in air atmosphere emulsion acrylic copolymers BА-МА-МАК neutralized the bases of alkaline metals LiOH, NaOH, KOH. It is established, that thermal effects and kinetic parameters thermal decomposition in air atmosphere films are influenced with a nature of alkaline metal.