Загальні аспекти технології оброблення поверхонь струменем незв’язаних твердих тіл - Стоцько, З. А.; Стефанович, Т. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Виділено і проаналізовано вхідні фактори та вихідні параметри, що є базовими для аналітичного описання і оптимізації технологічних режимів процесу струменевої обробки, підвищення керованості процесом. In the article the input factors and output parameters, which are fundamental for analytical description and optimization of blasting technological regimes and increasing of process management are picked out and analysed.