Аналіз впливу провалів напруги на систему електроспоживання - Варецький, Ю. О.; Пукальський, А. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто вплив провалів напруги на промислових споживачів електроенергії. Запропоновано модель для аналізу провалів напруги в системі електропостачання. На прикладі моделювання конкретної системи електропостачання отримано результати, які характеризують вплив провалів напруги на її споживачів. This paper describes the impact of voltage sags (dips) on the industrial customers. A model to analyze the voltage sags in the power supply system was carried out. A case study is presented in this paper that includes simulation results that were used to characterize the influence of voltage sags on the customers.