Підвищення ефективності операції нарізання циліндричних зубчастих коліс варіюванням швидкості процесу радіально-колового формоутворення - Литвиняк, Я. М.; Махоркін, Є. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати моделювання процесу нарізання зубців на циліндричних зубчастих колесах ексцентрично встановленими дисковими інструментами із тороподібною інструментальною поверхнею у разі застосування пристрою для варіювання швидкості формоутворення. The results providing cutting operations for gear-wheels of disk milling cutter by change the speed of make forming the gear.