Аналіз параметричних підсилювачів частотним символьним методом - Шаповалов, Юрій; Шмотолоха, Іван (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
У статті подані результати дослідження одноконтурного та двоконтурного параметричних підсилювачів частотним символьним методом. In this paper symbolical frequency analysis of variable amplifyers is given. System function of a variable network is the main idea of this analysis.