Сучасні програмні рішення для процесу інвентаризації бібліотечного фонду (з досвіду роботи ЛННБ України ім. В. Стефаника) - Бутитер, Олександр; Кінаш, Надія; Паславський, Тарас (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто можливості та переваги використання сучасної АБІС для проведення інвентаризації бібліотечного фонду. Описано технологічний процес документальної перевірки на наявність у ЛННБ України ім. В. Стефаника на базі Aleph 500. Представлено кількісні та часові показники з досвіду роботи. The possibilities and advantages of modern integrated library system usage for library stock inventory were considered. The workflow of its documentary check for the item in the Library based on Aleph 500 was described. Quantitative and time data of the work were presented.
Keywords: інвентаризація; підбібліотека; статус примірника; статус обробки; inventory; sublibrary; item status; process status