Принципи побудови системи моніторингу фінансової діяльності підприємства - Устінова, І. Г.; Катаєв, А. В.; Коношенкова, Т. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті розглянута проблема вдосконалення організації управління фінансовою діяльністю підприємств шляхом впровадження системи внутрішньої фінансової діагностики. Наведені етапи, принципи, особливості формування та блок-схема алгоритму впровадження і дії моніторингу фінансової діяльності. In the given article the problem of improvement of organization of financial management of the enterprises is considered by introduction of a system of internal financial diagnoctics. The stages, principles, feature of shaping both block diagram of algorithm of introduction and operation of monitoring of financial activity are indicated.