Моніторинг чинників, які впливають на ризики взаємовідносин промислового підприємства з суб’єктами зовнішнього і внутрішнього середовищ - Тесак, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто основні чинники, що впливають на ризики взаємовідносин промислового підприємства з суб’єктами його зовнішнього та внутрішнього середовищ, удосконалено класифікацію цих чинників, науково обґрунтовано етапи моніторингу впливу чинників на ризики взаємовідносин промислового підприємства. In the article are considered basic factors what influence on the risks of mutual relations of industrial enterprise with the subjects of him external and internal environment, classification of these factors is improved, the stages of monitoring of influence of factors on the risks of mutual relations of industrial enterprise are reasonable.
Monitoring of factors which influence on risks of mutual relations of industrial enterprise with subjects of external and internal environment
Keywords: чинники впливу на ризики взаємовідносин підприємства; зовнішнє і внутрішнє середовища підприємства; factors that influence the risks of enterprise relationship; external and internal environment enterprise