Система для передбачення затримки польотів - Ярка, Ірина Петрівна (Національний університет «Львівська політехніка», 2023)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-413 Яркою Іриною Петрівною. Тема “Система для передбачення затримки польотів”. Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 “Комп’ютерні науки”. Метою дипломної роботи є розробка програмного забезпечення, яке може передбачити можливі затримки рейсів на основі аналізу історичних даних польотів, моменту часу, коли колеса літака відриваються та торкаються землі, фактичного часу відправлення, загальної затримки при відправленні, та інших факторів. Очікується, що результатом цієї роботи стане система, яка допоможе підвищити ефективність вибору квитків на літак. Загальний обсяг роботи: 55 сторінок, 3 рисунки, 28 посилань. The bachelor's qualification work was completed by the student of the KN-413 group, Yarka Iryna Petrivna. Topic "System for predicting flight delays". The work is aimed at obtaining a bachelor's degree in the specialty 122 "Computer science". The goal of the thesis is to develop software that can predict possible flight delays based on the analysis of historical flight data, the moment when the aircraft wheels come off and touch the ground, the actual departure time, the total delay at departure, and other factors. It is expected that the result of this work will be a system that will help improve the efficiency of air ticket selection. The total volume of work: 55 pages, 3 figures, 28 references.
System for predicting flight delays
Keywords: авіаційний транспорт, пасажирські перевезення, аналіз даних, прогнозування затримок, air transport, passenger transportation, data analysis, delay forecasting.