Аналітичний опис будівель за растровими зображеннями висот - Мороз, І. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто метод аналітичного опису будівель за растровими даними висот, що отримані за допомогою лазерного далекоміра, встановленого на літаючій платформі. Деталізовано та проаналізовано етапи запропонованого методу та приведено результати експериментальних досліджень. The method of analytical description of building from raster altimeter data were obtained using a laser range finder mounted on the flying platform are discussed. Stages of the proposed method are detailed and analyzed and experimental results are given.
Keywords: цифрове опрацювання зображень; тривимірні моделі; digital image processing; three-dimensional models