Адаптація структури національної економіки України до вимог постіндустріального суспільства - Пирог, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено результати дослідження структури національної економіки України, яка формувалась протягом тривалого часу, та її відповідності до вимог постіндустріального суспільства. The article presents the results of research on the structure of national economy of Ukraine, that has been formed for a long time, and its conformity with the requirements of the postindustrial society.
Keywords: національна економіка; структурні зрушення; реальний сектор; сектор послуг; Україна; постіндустріальне суспільство; розвинені країни; адаптація; інновації; інвестиції; national economy; structural changes; industry; services sector; Ukraine; postindustrial society; developed countries; adaptation; innovation; investment