Вплив когнітивних характеристик на процес діалогу між оператором та АСУ - Сікора, Любомир Степанович; Лиса, Н. К.; Марцишин, Р. С.; Міюшкович, Ю. Г.; Ткачук, Р. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
В роботі розглянуто вплив когнітивних характеристик оператора (людиниінтелектуального агента) на процес діалогу між людиною (оператором) та складними системами.
Keywords: когнітивні характеристики; оператор; рішення; діалог; 681.518