Методологічні основи оцінювання ефективності маркетингових комунікацій - Примак, Т. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто актуальність розробки методів оцінювання ефективності маркетингових комунікацій. Обрунтовано підходи щодо оцінювання комунікативної та економічної ефективності маркетингових комунікацій, визначено їх специфіку залежно від змістовного навантаження. Акцентовано увагу на необхідності розроблення методів, які дозволяють комплексно підійти до вирішення цієї проблеми та уникнути однобічності. Relevance of development of marketing communication efficiency assessment methods is considered. Approaches towards assessment of communicative and economic efficiency of marketing communications are substantiated, and their specific with relation to notional load is defined. The attention is drawn to the fact, that methods should be developed to allow for a complex approach towards solving the problem and to avoid one-sidedness.