Теплова модель циліндричного сегмента тіла при локальній електромагнітній гіпертермії - Костюк, Іван (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розроблена математична модель і програма розрахунку теплового відгуку в біотканині при електромагнітній (ЕМ) гіпертермії, яка здійснюється гнучкими плоскими аплікаторами, що облягають циліндричні ділянки тіла людини. The mathematical model and program for calculating heating of tissue by EM radiation in the course of local thermotherapy of cancer are designed, which materializes flexible flat applicators, that cling cylindrical man body allotments.