Модель аналізування інноваційності технологічних процесів машинобудівних підприємств - Жежуха, В. Й.; Жежуха, О. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2011)
На підставі аналізування літературних джерел та результатів проведених досліджень удосконалено модель аналізування інноваційності технологічних процесів машинобудівних підприємств на засадах виокремлення структурно-логічної послідовності здійснення аналітичних процедур. Із застосуванням зазначеної моделі проаналізовано параметри інноваційності технологічних процесів 38 діючих машинобудівних підприємств Львівської області. In the article under the literature sources analyzing and on the ground of investigation results the model of technological processes innovativeness analyzing on machine-building enterprises was improved on the basis of structure-logical sequence of analytical procedures realization. With the application of this model the parameters of technological processes innovativeness on 38 operating machine-building enterprises of Lviv region were investigated.
Keywords: інноваційність; машинобудування; модель; технологічний процес; innovativeness; machine building; model; technological process