Аналого-цифрові перетворювачі з логарифмічною характеристикою перетворення. Огляд. Частина 1 - Мичуда, З. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Дано означення параметрів, запропоновано критерії оцінки точності та класифікацію, проведено порівняльний аналіз властивостей та вказано перспективи розвитку АЦП з логарифмічною характеристикою перетворення. Даны определения параметров, предложены критерии оценки точности и классификация, проведен сравнительный анализ свойств и указаны перспективы развития АЦП с логарифмической характеристикой преобразования. The definition of parameters are given, the criteria of valuation of accuracy and classifications are offerred, the comparative analysis of properties is conducted and the prospects of development ADC with logarithmic characteristic of conversion.