Можливісна модель предметної області для експертної системи - Березко, Л. О.; Троценко, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано, створюючи модель предметної області, для експертних систем медико-біологічного призначення використовувати засоби теорії можливостей та арифметики нечітких чисел. Application of the means of possibility theory and fuzzy numbers arithmetic to creating models of specialization for life sciences oriented expert systems is proposed.