Алея Личаківського цвинтаря. Ряд гробівців кінця ХІХ початкуХХ століття. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Асфальтована алея цвинтаря, ряд родинних гробівців кінця ХІХ - початку ХХ століття. Обабіч алеї перед деякими гробівцями ростуть високі дерева.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, алеї, гробівець, ряд гробівців, поховання кінця ХІХ-початку ХХ століть.